Skip to main content
Nyheter från Berså.se

Anmäl dig till nyhetsbrevet – få 25% rabatt på Berså anteckningsbok

By 18 oktober, 2019No Comments

Berså, det vackra och klassiska Stig Lindberg-mönstret som blivit synonymt med det svenska folkhemmet, kan man aldrig få för mycket av i vardagen. Det som en gång var en folkkär porslinsdekor är numera även prydnad till allsköns heminredningsprodukter hos oss på A3 Present & Inredning!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kan du bl.a. ta del av exklusiva rabatter på våra Bersåprodukter och vara den första att veta när vi har något nytt på gång i produktväg! Bara att anmäla dig som prenumerant ger dig 25% RABATT på vår fina inbundna anteckningsbok, så varför inte slå till då den kan bli en fin julklapp till skrivande själar och/eller ordningsamt folk!

Rabatterbjudandet gäller året ut.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här: https://bit.ly/2lHpN4r