Skip to main content

Allmänna villkor

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.
Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpevillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister.

Samtliga priser i butiken är inklusive moms. Frakt tillkommer vid order under 499kr. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Fraktavgift 79 kr debiteras vid order under 499kr.
Order över 499kr alltid fraktfritt!

Vi erbjuder betalning med kort, faktura och delbetalning med samarbete med Klarna.

Varorna skickas med DHL.
Vi packar och levererar dina varor inom 5 helgfria dagar. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet, välja en annan vara eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Läs punkter nedan om när ångerrätten inte gäller. Enligt den lagen gäller också att varan skall kunna återlämnas i oförändrat skick. Du står själv  för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Vi ersätter dig för varan. Frakt ersätts aldrig.
Ångerrätten gäller enbart om orsaken berör varans kvalité, i andra fall debiteras ett engångsbelopp på 195 kronor för att täcka fraktkostnader.

OBSERVERA
Ångerrätten gäller endast när du handlar som privatperson, ej företag!
Ångerrätten gäller inte varor med nedsatt pris/rea!
Ångerrätten gäller ej heller beställningsvaror som tillverkas eller beställs enbart för dig såsom exempelvis special-packade beställningar.
Kontakta alltid oss på mail info@a3presentinredning.se innan du skickar tillbaka dina varor för mer information om hur du ska göra och för att undvika missförstånd. Returpaket som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej!

Transportskada ska anmälas till DHL så snart skadan upptäcks. Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta oss via mail info@a3presentinredning.se och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer.

För att handla på a3presentinredning.se måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande.

a3presentinredning.se tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till info@a3presentinredning.se
a3presentinredning.se tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Företagsuppgifter:
A3 Present & Inredning AB
559009-3844 (Täby)

Litsbyvägen 60
187 46 Täby

070-281 42 91
info@a3presentinredning.se